Project Beveridge

Sector: Education   Location: London

  • Client

    University of London

  • Contractors

    Collins Construction

  • Designers

    SpaceLab

  • ?>

Senate House, University of London

Works to Senate House Lower Ground Floor.

We were appointed by the University of London as Project Manager on this project to create a café and breakout area at lower ground floor level in the Courtyard of Senate House.

The project comprised a number of elements including the installation of a kitchen area and seating areas.

A key element of the project was the installation of a roof over the Courtyard, which presented a number of design and logistical challenges.  The roof structure comprises nine separate pieces that have been carefully connected to complete the steel framework, filled with 110 individually shaped, triple glazed panes of glass.  Elements of the structure have been sourced throughout Europe and the components have required carefully checking throughout the process.

Key points about the project:
  • Listed building
  • On site presence
  • Bespoke glazed roof installation

"Praesent eu erat nec nisi dignissim fermentum. Duis ut velit finibus, ultricies justo vitae, varius mi. Aliquam erat volutpat. Curabitur vulputate sapien eu augue rutrum porttitor."

Name, Company

Other projects

We are trusted by